19 december 2022

Yacht Cruise Company stelt Norbert van der Glas aan als Global Sales Manager

Yacht Cruise Company heeft Norbert van der Glas aangesteld als Global Sales Manager. Hij is per 1 december jl. in dienst getreden bij deze in Rotterdam gevestigde touroperator.

Norbert van der Glas is al decennialang werkzaam in de cruise industrie. Het grootste gedeelte hiervan was hij medeverantwoordelijk voor de uitbouw van Cruise Travel tot de marktleider in Nederland op het gebied van cruises.

Norbert: ‘Tijdens mijn werk voor Tradewind Voyages kwam ik in contact met Yacht Cruise Company. Het contact was vanaf het begin heel plezierig. Een paar maanden terug is de vraag gekomen of ik hun team wilde komen versterken. Meerdere gesprekken hebben erin geresulteerd dat ik per 1 december jl. bij hen ben begonnen. Het aanbod met zee- en riviercruises past uitstekend bij de door mijn opgedane internationale ervaringen’.

Simone Boon is algemeen directeur van Yacht Cruise Company. Simone: ‘Na de opheffing van de Corona maatregelen ontstond er een toename in de vraag naar de door ons aangeboden kleinere cruiseschepen, waar persoonlijke service de boventoon voert. Deze vraag komt ook meer en meer vanuit de Nederlandse reisadviseurs. Om hierop in te spelen hebben we Norbert gevraagd voor Yacht Cruise Company deze verkoop te begeleiden en verder uit te bouwen’

Yacht Cruise Company

Yacht Cruise Company biedt talrijke small-ship cruising mogelijkheden aan waaronder SeaDream Yacht Club, Scenic Cruises en Elixir Cruises.

Cruise met MS Nordlys vanuit Bergen – 6 nachten


Schip: MS Nordlys
Route: Bergen / Floro / Molde / Kristiansund / Rorvik / Bronnoysund / Svolvear / Stokmarknes… Meer
Reisduur: 6 dagen
vanaf:

€ 2,805

Cruise met Carnival Freedom vanuit Port Canaveral – 5 nachten


Schip: Carnival Freedom
Route: Port Canaveral / Nassau / Princess Cays / Grand Turk / Port Canaveral
Reisduur: 5 dagen
vanaf:

€ 932

Cruise met MS Nordnorge vanuit Kirkenes – 5 nachten


Schip: MS Nordnorge
Route: Kirkenes / Berlevag / Mehamm / Tromso / Tromso / Stamsund / Bodo / Rorvik… Meer
Reisduur: 5 dagen
vanaf:

€ 2,342