12 mei 2022

Stormloop op 2024 cruiseprogramma van Oceania Cruises

Op 4 mei lanceerde Oceania Cruises haar 2024 cruiseprogramma, bestaande uit meer dan 350 cruises met vertrek vanaf oktober 2023 tot en met december 2024. Dat de vraag groot is en mensen bereid zijn ver vooruit te plannen blijkt uit het feit dat de rederij die dag één van de beste verkoopdagen ooit noteerde.

“De lancering van de 2024 Collection illustreert een enorme en aanhoudend sterke vraag naar cruises en benadrukt de toegenomen trend in het verder vooruit plannen van reizen, zowel voor bestaande gasten als voor nieuwe gasten”, aldus Howard Sherman, President & CEO van Oceania Cruises.

Meer dan 350 cruises, met een lengte variërend van 7 tot 82 dagen vanaf oktober 2023 tot en met december 2024 kwamen op 4 mei in de verkoop. Dit resulteerde in een ware stormloop. Ook vanuit Nederland/ België blijkt de vraag groot en neemt de bereidheid om al ver voor vertrek de reis vast te leggen toe. Dit geldt met name voor de langere Grand Voyages.

Azië populair

Over de hele linie goed werd goed geboekt, met Azië als populairste bestemming. Ook de 2023-2024 afvaarten vanuit Zuid-Amerika en de 2024 Noord-Europa routes op de Marina presteerden uitzonderlijk goed. Daarnaast lieten Afrika, de Stille Zuidzee, Australië en Nieuw-Zeeland eveneens een sterk groeiende vraag zien.

Alle boekingen betreffen nieuwe boekingen, zonder cruisecredits die tijdens de pandemie zijn uitgegeven. Een derde van alle boekingen is afkomstig van nieuwe gasten. Bovendien bestond een derde van alle transacties uit maar liefst twee tegelijkertijd geboekte cruises. De langere Grand Voyages zijn zoals altijd erg populair waarbij de 35-daagse cruise rondom Australië met vertrek 21 december vanuit Sydney na één dag al voor 60% volgeboekt was.

 

Cruise met Regatta vanuit Singapore – 6 nachten


Schip: Regatta
Route: Singapore / Melaka / Penang / Phuket / Langkawi / Kuala Lumpur / Singapore
Reisduur: 6 dagen
vanaf:

€ 1,779