25 januari 2022

Start verkoop inaugurele cruises Carnival Jubilee

Carnival Cruise Line heeft dinsdag de verkoop gestart van de inaugurele cruises van haar toekomstige nieuwe cruiseschip Carnival Jubilee voor het cruiseseizoen 2023-2024. Het derde schip van de Amerikaanse rederij uit de Excel-klasse gaat 7-daagse cruises naar het westelijke gedeelte van de Caribbean varen vanuit haar thuishaven Galveston (Texas) vanaf 18 november 2023. Bestemmingen die worden aangedaan zijn Cozumel en Costa Maya (Mexico) en Mahogany Bay (Roatan) in Honduras.

De Carnival Jubilee vertrekt op 30 oktober 2023 vanuit Southampton voor haar eerste 18-daagse trans-Atlantische reis. Onderweg doet het schip, dat veel dezelfde faciliteiten gaat krijgen als haar zusterschip Mardi Gras, Vigo, Las Palmas, Tenerife, Funchal en Grand Turk aan voordat het arriveert in Texas. Carnival Jubilee voegt zich dan bij haar zusterschepen Mardi Gras, die sinds medio 2021 vanuit Port Canaveral vaart, en Carnival Celebration, die later dit jaar in Miami haar opwachting maakt.

Tot de faciliteiten aan boord van Carnival Jubilee, dat op vloeibaar aardgas (LNG) gaat varen, behoren o.a. de BOLT-achtbaan, uitgebreide eetgelegenheden, meer dan 20 verschillende categorieën hutten, diverse ruime en luxe suites en een driedeks atrium aan stuurboordzijde van het schip dat uitkijkt over de oceaan en ‘s avonds wordt omgebouwd tot een amusementslocatie. Het schip zal daarnaast, net als haar zusters, beschikken over 6 ‘fun’-zones, waaronder twee gloednieuwe concepten die op een later tijdstip zullen worden onthuld. 

 

Cruise met Carnival Freedom vanuit Port Canaveral – 5 nachten


Schip: Carnival Freedom
Route: Port Canaveral / Nassau / Princess Cays / Grand Turk / Port Canaveral
Reisduur: 5 dagen
vanaf:

€ 932

Cruise met Carnival Radiance vanuit Los Angeles (Long Beach) – 4 nachten


Schip: Carnival Radiance
Route: Los Angeles (Long Beach) / Catalina Island / Ensenada / Los Angeles (Long Beach)
Reisduur: 4 dagen
vanaf:

€ 310

Cruise met Carnival Conquest vanuit Miami – 4 nachten


Schip: Carnival Conquest
Route: Miami / Princess Cays / Nassau / Miami
Reisduur: 4 dagen
vanaf:

€ 366