09 mei 2023

Sponsorloop Holland America Line in Alaska voor Alaska Geographic

Voor het Alaska-cruiseseizoen 2023 zal Holland America Line de opbrengst van haar “On Deck for a Cause”-evenement aan boord van schepen in de regio doneren aan Alaska Geographic, de non-profit onderwijspartner van Alaska’s parken, bossen en beschermde gebieden. Holland America Line heeft zes schepen die van mei tot september 2023 de spectaculaire landschappen van Alaska verkennen.

Genaamd “On Deck for a Cause: Alaska’s Parks”, zullen passagiers op alle cruises in Alaska worden uitgenodigd om $ 25 te doneren om deel te nemen aan een niet-competitieve 5k sponsorwandeling aan boord van elke afvaart. Deelnemers ontvangen een On Deck for a Cause T-shirt, polsbandje en er is een receptie na afloop van de wandeling. Gelden die zijn ingezameld via “On Deck for a Cause: Alaska’s Parks” zullen worden gebruikt ter ondersteuning van onderwijs, wetenschap en onderzoek in de parken van Alaska.

“We houden niet alleen van Alaska, maar onze gasten kunnen niet anders dan verliefd worden op alles wat Alaska zo spectaculair maakt, van de gletsjers en dieren in het wild tot de culturele en natuurlijke schoonheid, die allemaal rechtstreeks profiteren van het goede werk van Alaska Geographic”, zei Michael Smith, Senior Vice President, Guest experience & Product development. “We zijn er trots op Alaska Geographic te ondersteunen in hun missie om de openbare gronden van Alaska toegankelijker te maken voor iedereen en hun werk te stimuleren om ze te behouden voor toekomstige generaties.”

Op elke cruise van Holland America Line naar Alaska staan de gletsjers en natuurlijke landschappen van de regio centraal. Holland America Line vaart vaker naar Glacier Bay National Park dan enige andere cruisemaatschappij en heeft een Glacier Bay National Park Ranger aan boord om wilde dieren te spotten en de historische betekenis achter elke bezienswaardigheid uit te leggen. Op elke Alaska-cruisetour over land verkennen passagiers Denali National Park gedurende maximaal drie nachten, op zoek naar de “Big Five” (grizzlyberen, kariboes, elanden, Dall-schapen en wolven), raften op de rivier, wandelen of rondvluchten maken met een kans om te landen op Denali.

Sinds de start van het “On Deck”-programma in 2006 hebben bijna een half miljoen deelnemers deelgenomen aan meer dan 8.400 wandelingen aan boord van Holland America Line-cruises. Momenteel komt On Deck for a Cause ten goede aan de wereldwijde humanitaire hulporganisatie Direct Relief en heeft het meer dan $ 550.000 verzameld voor Oekraïense hulp in de afgelopen 14 maanden. De overige vijf schepen van de Holland America Line-vloot blijven geld inzamelen voor Direct Relief met On Deck for a Cause.

Cruise met Nieuw Amsterdam vanuit Vancouver – 5 nachten


Schip: Nieuw Amsterdam
Route: Vancouver / San Francisco / San Diego
Reisduur: 5 dagen
vanaf:

€ 579

Cruise met Eurodam vanuit Vancouver – 4 nachten


Schip: Eurodam
Route: Vancouver / Santa Barbara / San Diego
Reisduur: 4 dagen
vanaf:

€ 449

Cruise met Koningsdam vanuit Vancouver – 4 nachten


Schip: Koningsdam
Route: Vancouver / Avalon / San Diego
Reisduur: 4 dagen
vanaf:

€ 379

Cruise met Eurodam vanuit Fort Lauderdale – 4 nachten


Schip: Eurodam
Route: Fort Lauderdale / Bimini / Half Moon Cay / Fort Lauderdale
Reisduur: 4 dagen
vanaf:

€ 449

Cruise met Eurodam vanuit Fort Lauderdale – 5 nachten


Schip: Eurodam
Route: Fort Lauderdale / Amber Cove / Half Moon Cay / Fort Lauderdale
Reisduur: 5 dagen
vanaf:

€ 569

Cruise met Rotterdam vanuit Fort Lauderdale – 6 nachten


Schip: Rotterdam
Route: Fort Lauderdale / Cozumel / Belize / Costa Maya / Fort Lauderdale
Reisduur: 6 dagen
vanaf:

€ 1,209

Cruise met Koningsdam vanuit Vancouver – 4 nachten


Schip: Koningsdam
Route: Vancouver / Seattle / Victoria / Vancouver
Reisduur: 4 dagen
vanaf:

€ 549

Cruise met Eurodam vanuit San Diego – 6 nachten


Schip: Eurodam
Route: San Diego / Avalon / San Francisco / Vancouver
Reisduur: 6 dagen
vanaf:

€ 1,229

Cruise met Nieuw Amsterdam vanuit San Diego – 4 nachten


Schip: Nieuw Amsterdam
Route: San Diego / Avalon / Vancouver
Reisduur: 4 dagen
vanaf:

€ 429