27 september 2022

Scenic Eclipse in 2023/2024 naar Antarctica

Als antwoord op de grote vraag naar once-in-a-lifetime expeditiereizen naar Antarctica, gaat Scenic Eclipse in 2023 en 2024 weer naar Antarctica. De expeditiecruises op het ultraluxe schip van Scenic Cruises bezoeken het Antarctisch Schiereiland, Zuid-Georgië, de Weddellzee en de Chileense fjorden.

Het 20-koppige deskundige Discovery Team staat klaar om de 200 gasten inzicht te geven in de flora en fauna daar. Het team leidt de gasten in begeleide kajakexcursies, natuurwandelingen en Zodiac tours met meerdere landingen per dag. Bovendien kunnen gasten naar eigen keuze genieten van verkenningen met Scenic’s twee ultramoderne helikopters en een op maat gemaakte onderzeeër (allen met toeslag).

Hoogtepunten van het programma

14-daagse Antarctica cruise
De 14-daagse expeditiereis gaat heen en terug vanuit Buenos Aires, Argentinië en gaat naar het Antarctische Schiereiland. De klassieke expeditiecruise is perfect voor gasten die nog nooit in Antarctica zijn geweest, met vertrek van november 2023 tot eind januari 2024. Vanaf € 13.600 per persoon. Deze reis heeft vertrekdata inclusief de gewilde kerst- en nieuwjaarsperiode.

22-daagse Antarctica en Chileense fjorden

De 22-daagse reis gaat niet alleen naar Antarctica maar ook naar de Chileense Fjorden in het tweede deel van de reis die geschikt is voor gasten die Antarctica wellicht al een keer gezien hebben. Vertrek 21 februari 2024, vanaf € 16.665 per persoon.

20-daagse Antarctica, Zuid-Georgia en Falklandeilanden

De 20-daagse reis naar Antarctica, Zuid-Georgië en de Falklandeilanden is bedoeld voor gasten die op zoek zijn naar een langere expeditie. Neem deel aan een Scenic Discovery-excursie bij Gypsy Cove en loop over het natuurpad om de Magelhaense pinguïnkolonie te zien. Vertrek 4 november 2023 & 23 februari 2024, vanaf € 20.200 per persoon.

16-daagse Antarctica en de Weddellzee

Gasten die zich avonturiers voelen en diep in het poolgebied willen reizen, kunnen mee op de 16-daagse reis naar de Weddelzee. Ontdek de South Shetland Islands, de thuisbasis van ezels- en kinbandpinguïns en de plek van Ernest Shackletons inspirerende overlevingsverhaal uit 1916. Verken de met ijs verstopte Weddellzee, een van ‘s werelds meest extreme zeeën. Vertrek 5 en 13 december 2023, prijzen vanaf € 15.500 per persoon.

 

Cruise met MS Nordlys vanuit Bergen – 6 nachten


Schip: MS Nordlys
Route: Bergen / Floro / Molde / Kristiansund / Rorvik / Bronnoysund / Svolvear / Stokmarknes… Meer
Reisduur: 6 dagen
vanaf:

€ 2,805

Cruise met Carnival Freedom vanuit Port Canaveral – 5 nachten


Schip: Carnival Freedom
Route: Port Canaveral / Nassau / Princess Cays / Grand Turk / Port Canaveral
Reisduur: 5 dagen
vanaf:

€ 932

Cruise met MS Nordnorge vanuit Kirkenes – 5 nachten


Schip: MS Nordnorge
Route: Kirkenes / Berlevag / Mehamm / Tromso / Tromso / Stamsund / Bodo / Rorvik… Meer
Reisduur: 5 dagen
vanaf:

€ 2,342