28 november 2022

Richard Groenendijk voegt zich ook bij Musical Cruise 2023

Richard Groenendijk zal, naast de al eerder aangekondigde Pia Douwes en Stanley Burleson, te zien zijn tijdens de Musical Cruise 2023. De spectaculaire Musical Cruise 2023 vaart van 10 tot en met 17 juni 2023 van Barcelona naar Civitavecchia (Rome). Tijdens de cruise, georganiseerd door ‘musicalprofessor’ Maxim Bezembinder, zullen de sterren, ondersteund door een vermaard musicalensemble en top-pianist Billy Maluw, verschillende optredens verzorgen.

Richard Groenendijk is natuurlijk vooral bekend als cabaretier, maar was ook meerdere keren in musicals te zien, waaronder als Thenadier in Les Misérables, Edna Turnblad in Hairspray, de verteller in Rocky over the Rainbow, Herinnert U Zich Deze Nog?! en barman John in de musical Yab Yum. Sinds 1998 bracht Richard twaalf solo cabaretprogramma’s uit, waarvan zijn huidige programma Voor Iedereen Beter en in 2012 zijn programma Alle Dagen beiden bekroond werden met de prestigieuze Poelifinario. Zijn alter-ego Jopie Parlevliet had een eigen talkshow op RTL4 en het nummer “Tebbie Nou Op Je Muil?!” is meer dan twee miljoen keer bekeken op YouTube.

Pia Douwes en Stanley Burleson

Pia Douwes ontving dit jaar de Musical Oeuvre Award voor haar indrukwekkende carrière en is op dit moment te zien in de musical The Prom. Pia speelde op Broadway, de Londense West End, Wenen, Berlijn en Moskou, maar was ook te zien in bijna alle Nederlandse theaters. Hoogtepunten uit haar carrière zijn onder andere het creëren van de titelrol in de musical Elisabeth, een rol die zij speelde in Oostenrijk, Nederland en Duitsland, de rol van Velma Kelly in de musical Chicago in Nederland, de West End en Broadway en de rol van Norma Desmond in Sunset Boulevard in Nederland en Duitsland.

 

Route

De Musical Cruise vindt plaats aan boord van de Celebrity Edge van de Amerikaanse luxe rederij Celebrity Cruises. Het schip heeft een zeer moderne uitstraling en diverse nieuwe faciliteiten. Celebrity staat bekend om haar excellente service en maaltijden van hoog culinair niveau. De route van de Musical Cruise 2023 is vanuit Barcelona naar Valencia, Ibiza, Portofino, Ajaccio, La Spezia en eindigt in Civitavecchia. Tijdens de Musical Cruise 2023 worden, naast verschillende concerten ook een Musical Sing-a-Long, Musical Cruise Quiz en een Meet & Greet georganiseerd.

 

 

Cruise met Celebrity Edge vanuit Sydney – 4 nachten


Schip: Celebrity Edge
Route: Sydney / Hobart / Sydney
Reisduur: 4 dagen
vanaf:

€ 618

Cruise met Celebrity Edge vanuit Sydney – 5 nachten


Schip: Celebrity Edge
Route: Sydney / Eden / Hobart / Sydney
Reisduur: 5 dagen
vanaf:

€ 809

Cruise met Celebrity Edge vanuit Sydney – 4 nachten


Schip: Celebrity Edge
Route: Sydney / Hobart / Sydney
Reisduur: 4 dagen
vanaf:

€ 886