22 juni 2023

Holland America Line introduceert nieuwe ‘National Geographic Day Tours’ op Middellandse Zee cruises

Holland America Line heeft haar excursie-aanbod uitgebreid met “National Geographic Day Tours”. De cruisemaatschappij wil met de excursies haar passagiers intensiever en op een duurzamere manier in contact laten komen met bestemmingen in het Middellandse Zeegebied. De exclusieve trips aan wal zijn ontwikkeld in samenwerking met National Geographic, die wereldwijd gespecialiseerd zijn in geografie, cartografie en ontdekkingsreizen.

Vanaf deze zomer kunnen passagiers op geselecteerde afvaarten van de Oosterdam en Nieuw Statendam in het Middellandse Zeegebied deelnemen aan National Geographic dagtours, begeleid door lokale, door National Geographic opgeleide gidsen. Het stelt passagiers bijvoorbeeld in staat om krachtige vrouwelijke figuren te ontdekken in Kusadasi, Turkije; een dag in het leven van een zeebioloog te ervaren in Napels, Italië; meer te weten te komen over biologische honingbijenkwekerijen in Rhodos, Griekenland; en lokale families te ontmoeten in Santorini, Griekenland.

Beschikbare National Geographic Tours:

  • “Een dag uit het leven van een mariene bioloog” in Napels, Italië – Bezoek het oudste aquarium van Europa en het Darwin Dohrn Museum (DoDaM), ‘s werelds eerste onderzoekslaboratorium voor mariene biodiversiteit, waar meer dan 20 Nobelprijswinnaars hebben gestudeerd en werken aan projecten voor het behoud van mariene biologie in Napels, en leer over het behoud van zeeschildpadden en de grijze haaien van Lampione Island.
  • “Ontmoet de lokale bevolking in Santorini” in Santorini, Griekenland – Breng een dag door in de huizen van twee Santorini-gezinnen en hoor hun verhalen over het leven op het eiland terwijl je proeft van regionale wijn, kaas, groenten en meer. Bekijk de iconische kerk met de blauwe koepel Panagia Kalamiotissa en bezoek Santo Winery om de unieke wijn van Santorini te proeven en te combineren terwijl je geniet van een panoramisch uitzicht op de caldera.
  • “Invloedrijke vrouwen in Turkije: Van verleden tot heden” in Kusadasi, Turkije – Ontdek krachtige vrouwelijke figuren die de lokale Turkse samenleving door de eeuwen heen hebben beïnvloed, van oude beschavingen tot de moderne tijd met een bezoek aan de tempel Artemis en het Huis van de Maagd Maria op de heuvel boven Efeze. Sluit de tour af met een culinaire reis onder leiding van een lokale chef-kok tijdens een exclusief pairingmenu in Yedi Bilgeler, een wijnmakerij die 2000 jaar oude wijnstokken heeft gekweekt.
  • “De fascinerende wereld van bijen” in Rhodos, Griekenland = Ontdek waarom honingbijen tot de belangrijkste levende organismen op aarde behoren. Ontdek verbazingwekkende ecologische feiten, proef lokale honingsoorten en probeer honing te winnen in het Bijenmuseum van Rhodos.

De nieuwe National Geographic Day Tours zijn beschikbaar op 7- tot 14-daagse routes met vertrek vanuit Triëst (Venetië), Italië; Piraeus (Athene), Griekenland en Barcelona, Spanje met stops in Rhodos, Kusadasi (Efeze), Santorini en Napels.

 

Cruise met Nieuw Amsterdam vanuit Vancouver – 5 nachten


Schip: Nieuw Amsterdam
Route: Vancouver / San Francisco / San Diego
Reisduur: 5 dagen
vanaf:

€ 579

Cruise met Eurodam vanuit Vancouver – 4 nachten


Schip: Eurodam
Route: Vancouver / Santa Barbara / San Diego
Reisduur: 4 dagen
vanaf:

€ 449

Cruise met Koningsdam vanuit Vancouver – 4 nachten


Schip: Koningsdam
Route: Vancouver / Avalon / San Diego
Reisduur: 4 dagen
vanaf:

€ 379

Cruise met Eurodam vanuit Fort Lauderdale – 4 nachten


Schip: Eurodam
Route: Fort Lauderdale / Bimini / Half Moon Cay / Fort Lauderdale
Reisduur: 4 dagen
vanaf:

€ 449

Cruise met Eurodam vanuit Fort Lauderdale – 5 nachten


Schip: Eurodam
Route: Fort Lauderdale / Amber Cove / Half Moon Cay / Fort Lauderdale
Reisduur: 5 dagen
vanaf:

€ 569

Cruise met Rotterdam vanuit Fort Lauderdale – 6 nachten


Schip: Rotterdam
Route: Fort Lauderdale / Cozumel / Belize / Costa Maya / Fort Lauderdale
Reisduur: 6 dagen
vanaf:

€ 1,209

Cruise met Koningsdam vanuit Vancouver – 4 nachten


Schip: Koningsdam
Route: Vancouver / Seattle / Victoria / Vancouver
Reisduur: 4 dagen
vanaf:

€ 549

Cruise met Eurodam vanuit San Diego – 6 nachten


Schip: Eurodam
Route: San Diego / Avalon / San Francisco / Vancouver
Reisduur: 6 dagen
vanaf:

€ 1,229

Cruise met Nieuw Amsterdam vanuit San Diego – 4 nachten


Schip: Nieuw Amsterdam
Route: San Diego / Avalon / Vancouver
Reisduur: 4 dagen
vanaf:

€ 429