07 augustus 2022

Holland America Line aanwezig tijdens jubileumeditie Wereldhavendagen

Op 2, 3 en 4 september 2022 vindt de 45e editie van de Wereldhavendagen in Rotterdam plaats. Het grootste jaarlijkse maritieme evenement van Nederland viert dit jaar een jubileumeditie. Jong en oud maken kennis met de bedrijven en mensen die de Rotterdamse haven een veilige, slimme, duurzame en leefbare plek maken.

De Wereldhavendagen viert dit jaar een jubileum in drievoud: niet alleen is het de 45e editie van het evenement zelf, ook het Havenbedrijf Rotterdam bestaat negentig jaar en de Nieuwe Waterweg viert zijn 150e verjaardag.

Op het programma van de Wereldhavendagen 2022 staan talloze activiteiten waarbij jong en oud kunnen ontdekken wat er zich anno 2022 in de haven afspeelt. Aan de kades rond de Erasmusbrug zijn schepen te bezoeken, worden er demonstraties gegeven o.a. door de Koninklijke Marine, is er een uitgebreid excursieprogramma naar diverse havenbedrijven en kan je verschillende vaartochten maken. Ook dit jaar is er een avondshow met optredens van diverse artiesten, botenshows, special effects en uiteraard het traditionele vuurwerk.

Holland America Line is ook van de partij tijdens de Wereldhavendagen. De rederij staat met een stand op de Kop van Zuid (Koninginnenhoofd) om antwoord te geven op al je cruisevragen.

Cruise met Rotterdam vanuit Fort Lauderdale – 6 nachten


Schip: Rotterdam
Route: Fort Lauderdale / Cozumel / Belize / Costa Maya / Fort Lauderdale
Reisduur: 6 dagen
vanaf:

€ 1,209

Cruise met Koningsdam vanuit Vancouver – 4 nachten


Schip: Koningsdam
Route: Vancouver / Seattle / Victoria / Vancouver
Reisduur: 4 dagen
vanaf:

€ 549

Cruise met Eurodam vanuit San Diego – 6 nachten


Schip: Eurodam
Route: San Diego / Avalon / San Francisco / Vancouver
Reisduur: 6 dagen
vanaf:

€ 1,229

Cruise met Nieuw Amsterdam vanuit San Diego – 4 nachten


Schip: Nieuw Amsterdam
Route: San Diego / Avalon / Vancouver
Reisduur: 4 dagen
vanaf:

€ 429