08 juni 2023

Explora Journeys werkt samen met Rolex voor haar eerste boetiek op zee

Explora Journeys heeft een samenwerking aangekondigd met de Zwitserse horlogemaker Rolex voor haar allereerste boetiek aan boord van een schip. Passagiers krijgen de mogelijkheid om een aantal van ‘s werelds beroemdste horloges te kopen in de “Rolex at sea mono brand store” aan boord van de Explora I.

Michael Ungerer, CEO van Explora Journeys, zei: “We zijn verheugd om samen te werken met Rolex, een gelijkgestemd Zwitsers luxemerk uit Genève dat onze waarden en onze duurzame langetermijnvisie deelt. Het stelt ons in staat om onze veeleisende reizigers de mogelijkheid te bieden om Rolex horloges te kopen terwijl ze varen aan boord van Explora I. We geloven dat deze nieuwe retaillocatie een must-visit bestemming zal zijn voor iedereen die op zoek is naar een vleugje luxe aan hun reiservaring.”

De speciale boetiek zal een uitgebreide reeks modellen en stijlen horloges aanbieden, waaronder de Oyster Perpetual horloges, gecertificeerd voor hun precisie, prestaties en betrouwbaarheid.

De Explora I begint op 17 juli aan haar eerste reis van 16 dagen vanuit Southampton naar de Noorse fjorden, de poolcirkel en Denemarken.

 

Cruise met MS Nordlys vanuit Bergen – 6 nachten


Schip: MS Nordlys
Route: Bergen / Floro / Molde / Kristiansund / Rorvik / Bronnoysund / Svolvear / Stokmarknes… Meer
Reisduur: 6 dagen
vanaf:

€ 2,805

Cruise met Carnival Freedom vanuit Port Canaveral – 5 nachten


Schip: Carnival Freedom
Route: Port Canaveral / Nassau / Princess Cays / Grand Turk / Port Canaveral
Reisduur: 5 dagen
vanaf:

€ 932

Cruise met MS Nordnorge vanuit Kirkenes – 5 nachten


Schip: MS Nordnorge
Route: Kirkenes / Berlevag / Mehamm / Tromso / Tromso / Stamsund / Bodo / Rorvik… Meer
Reisduur: 5 dagen
vanaf:

€ 2,342