24 november 2022

Explora Journeys onthult details voor maiden voyage EXPLORA 1

Explora Journeys heeft details onthuld van de eerste reis van de EXPLORA I, die op 17 juli 2023 zal vertrekken vanuit Southampton. Het is de eerste van 6 nieuwbouwschepen in de toekomstige vloot.

Het cruisemerk zal haar debuut maken met een inaugurele reis van 15 nachten naar Noord-Europa, genaamd ‘A Maiden Journey into Epic Fjords and the Arctic Circle’. Daarbij worden 12 havens in 4 landen aangedaan.

Michael Ungerer, Chief Executive Officer van Explora Journeys, zei: “Onze visie en ons doel was vanaf de eerste dag om een ??reis- en oceaanervaring als geen ander te creëren. We zijn verheugd dat ons baanbrekende nieuwe schip, EXPLORA I, haar gasten tijdens haar eerste reis kennis zal laten maken met enkele van de meest adembenemende bestemmingen in Noord-Europa, terwijl ze genieten van de beste luxe gastvrijheid op zee.”

EXPLORA I zal vanuit Southampton Zeebrugge, Geiranger, Trondheim, Molde, Leknes, Brønnøysund, Flåm, Bergen en Stavanger aandoen voordat ze naar Denemarken vaart met bezoeken aan Skagen en de hoofdstad van het land, Kopenhagen.

Ungerer voegde toe: “Gasten aan boord van de eerste reis van de EXPLORA I kunnen zich verheugen op een onderdompeling in lokale culturen, zowel op als buiten de gebaande paden, en getuige te zijn van enkele van ‘s werelds meest verbazingwekkende natuurlijke wonderen. Tijdens hun reis zullen verrassingen worden onthuld, zoals spannende ervaringen, attente geschenken en opwindende gastartiesten die allemaal zijn gericht om de veeleisende reizigers te inspireren de wereld om hen heen te ontdekken, nieuwe mensen te ontmoeten en opnieuw contact met zichzelf te maken.”

 

Cruise met MS Nordlys vanuit Bergen – 6 nachten


Schip: MS Nordlys
Route: Bergen / Floro / Molde / Kristiansund / Rorvik / Bronnoysund / Svolvear / Stokmarknes… Meer
Reisduur: 6 dagen
vanaf:

€ 2,805

Cruise met Carnival Freedom vanuit Port Canaveral – 5 nachten


Schip: Carnival Freedom
Route: Port Canaveral / Nassau / Princess Cays / Grand Turk / Port Canaveral
Reisduur: 5 dagen
vanaf:

€ 932

Cruise met MS Nordnorge vanuit Kirkenes – 5 nachten


Schip: MS Nordnorge
Route: Kirkenes / Berlevag / Mehamm / Tromso / Tromso / Stamsund / Bodo / Rorvik… Meer
Reisduur: 5 dagen
vanaf:

€ 2,342