02 februari 2022

Exclusief cruiseschip The World komt naar Rotterdam en Amsterdam

Het exclusieve cruiseschip The World zal eind juni zowel Rotterdam als Amsterdam aandoen. Het is een particulier wooncruiseschip met 165 appartementen. De 150-200 bewoners hebben deze peperdure verblijven gekocht en zijn allemaal een stukje eigenaar van het 200 meter lange schip. Zij kunnen er full-time wonen danwel ervoor kiezen om gedurende het jaar op te stappen en mee te varen wanneer ze willen.

The World heeft een grote lobby, een delicatessenwinkel en een supermarkt, een boetiek, een fitnesscentrum, een biljartkamer, een golfsimulator, een tennisbaan, een joggingbaan, een spa, een zwembad en cocktaillounges. Er zijn tevens zes restaurants om te dineren naast de keukens in de meeste appartementen. Voor entertainment aan boord is er een bioscoop, bibliotheek en zijn er optredens. Naast excursies aan wal worden er aan boord verschillende workshops aangeboden.

Sinds juli 2021 is The World, na een coronastop van bijna 1,5 jaar, weer in de vaart. Van 25 tot 27 juni 2022 verblijft het schip in Rotterdam. Aansluitend, van 28 (09:00 uur) tot 30 juni (23:00 uur) brengt het een bezoek aan Amsterdam.

Cruise met MS Nordlys vanuit Bergen – 6 nachten


Schip: MS Nordlys
Route: Bergen / Floro / Molde / Kristiansund / Rorvik / Bronnoysund / Svolvear / Stokmarknes… Meer
Reisduur: 6 dagen
vanaf:

€ 2,805

Cruise met Carnival Freedom vanuit Port Canaveral – 5 nachten


Schip: Carnival Freedom
Route: Port Canaveral / Nassau / Princess Cays / Grand Turk / Port Canaveral
Reisduur: 5 dagen
vanaf:

€ 932

Cruise met MS Nordnorge vanuit Kirkenes – 5 nachten


Schip: MS Nordnorge
Route: Kirkenes / Berlevag / Mehamm / Tromso / Tromso / Stamsund / Bodo / Rorvik… Meer
Reisduur: 5 dagen
vanaf:

€ 2,342