13 december 2021

Carnival Radiance weer terug in de vaart na doopceremonie

Zondag 12 december 2021 heeft Carnival Cruise Line haar nieuwste schip Carnival Radiance gedoopt tijdens een doopceremonie in Long Beach, Californië, door de doopmoeder van het schip, Dr. Lucille O’Neal en haar zoon, Carnival Chief Fun Officer Shaquille O’Neal. Carnival Radiance onderging een make-over van boeg tot achtersteven van $200 miljoen. Voorheen heette het schip Carnival Victory. De Radiance is het derde schip van Carnival dat het hele jaar door vanuit Long Beach vaart, naast Carnival Panorama en Carnival Miracle.

De naamgevingsceremonie begon met een “We Are Family”-video van de bemanningsleden van Carnival Radiance die het schip klaarmaken voor gasten.

“Carnival Radiance bevat alle favoriete onderdelen van Carnival, dus we zijn buitengewoon verheugd om haar eindelijk te verwelkomen aan de westkust en in onze vloot”, zegt Christine Duffy, president van Carnival Cruise Line. “En met de moeder van Shaq, Lucille; een ervaren spreekster die haar tijd en talent schenkt aan een breed scala aan liefdadigheidsorganisaties.”

Cruise met Carnival Freedom vanuit Port Canaveral – 5 nachten


Schip: Carnival Freedom
Route: Port Canaveral / Nassau / Princess Cays / Grand Turk / Port Canaveral
Reisduur: 5 dagen
vanaf:

€ 932

Cruise met Carnival Radiance vanuit Los Angeles (Long Beach) – 4 nachten


Schip: Carnival Radiance
Route: Los Angeles (Long Beach) / Catalina Island / Ensenada / Los Angeles (Long Beach)
Reisduur: 4 dagen
vanaf:

€ 310

Cruise met Carnival Conquest vanuit Miami – 4 nachten


Schip: Carnival Conquest
Route: Miami / Princess Cays / Nassau / Miami
Reisduur: 4 dagen
vanaf:

€ 366