20 december 2021

Boekingen Silver Nova geopend voor vaste gasten

Ultraluxe rederij Silversea Cruises heeft aangekondigd dat de pre-sale boekingen zijn geopend voor Silver Nova, het eerste schip in de revolutionaire Nova-klasse van de cruisemaatschappij. Het tijdelijke aanbod voor vaste gasten is beschikbaar tot 6 januari 2022. Silver Nova, met een geplande oplevering in de zomer van 2023, zal het eerste luxe cruiseschip met lage uitstoot zijn met geavanceerde hybride technologie met brandstofcellen, die de weg vrijmaken voor de toekomst van luxe, duurzaam cruisen.

Routes Silver Nova

Het inaugurele seizoen voor Silver Nova begint op 15 juli 2023 en omvat afvaarten van zeven tot 23 dagen. De 10-daagse eerste reis van het schip van Southampton naar Lissabon omvat bezoeken aan Saint-Malo in Bretagne en onder andere drie dagen in Bordeaux om de historische bezienswaardigheden van de regio, het 18e-eeuwse culturele erfgoed, kastelen, wijngaarden en tuinen in Franse stijl te verkennen Daarna volgt Bilbao, voordat de reis eindigt in Lissabon.

Tijdens haar inaugurele seizoen zal Silver Nova in totaal 20 cruises aanbieden in de Middellandse Zee, het Caribisch gebied en Zuid-Amerika, evenals een transatlantische  oversteek.

Aan boord

Het comfort van de passagiers is verzekerd met het grootste aanbod van suitetypes in de geschiedenis van Silversea, een van de ruimste in de cruise-industrie, en suites achterop het schip met een prachtig uitzicht op de oceaan van 270 graden.

Andere Silver Nova-voorzieningen zijn onder meer Otium, het vernieuwende wellnessprogramma van Silversea dat in 2021 op Silver Dawn werd geïntroduceerd, en SALT, een culinair concept dat authenticiteit van de bestemming naar de keuken van het schip brengt door middel van lokale producten, markt-excursies en demonstraties van de chef-kok.

“We zijn verheugd om onze gasten een nieuwe manier van reizen te bieden met deze evolutie van luxe en duurzaamheid”, zegt Roberto Martinoli, President en CEO van Silversea Cruises. “Silver Nova vertegenwoordigt meer dan een nieuw luxe schip; ze bevordert verantwoord cruisen en innovatie in de cruise-industrie.”