30 oktober 2021

AIDAprima doet wekelijks weer Rotterdam aan

Het cruiseschip AIDAprima van de Duitse cruisemaatschappij AIDA Cruises start zaterdag haar winterseizoen vanuit Hamburg. Het is de eerste keer sinds 2017 dat het weer de Duitse stad aandoet waar het in 2017 werd gedoopt. Het 300 meter lange en 38 meter brede schip zal gedurende de winter en het voorjaar, tot april 2022, in totaal 26 cruises varen naar diverse ‘metropolen’ met Hamburg als begin- en eindpunt.

Rotterdam is een van de vaste bestemmingen tijdens de 7-daagse cruises. De AIDAprima is over het algemeen van donderdag 08:00 uur tot vrijdag 08:00 uur te zien aan de Holland Amerikakade. Een van de uitzonderingen is op kerstavond. Het zusterschip van de AIDAperla arriveert op 24 december om 19:00 uur in Rotterdam en vertrekt op Eerste Kerstdag weer om 20:00 uur naar Hamburg. Oudjaarsavond wordt gevierd in Hamburg.

Andere steden die de AIDAprima tijdens haar voornamelijk wekelijkse route aandoet zijn Le Havre, Zeebrugge, Cherbourg en soms Southampton.

Naast de bekende voorzieningen aan boord zullen in december weer optredens worden gegeven door het AIDA Show Ensemble met haar eigen zangers en dansers. Verder wordt het schip vanaf de adventstijd omgetoverd tot een waar Winter Wonderland: een kerstmarkt met feestelijk versierde kramen, stevige glühwein en culinaire lekkernijen op het sportdek in de open lucht.

 

Cruise met AIDAprima vanuit Hamburg – 5 nachten


Schip: AIDAprima
Route: Hamburg / Zeebrugge / Rotterdam / Rotterdam / Hamburg
Reisduur: 5 dagen
vanaf:

€ 720

Cruise met AIDAprima vanuit Hamburg – 5 nachten


Schip: AIDAprima
Route: Hamburg / Stavanger / Kristiansand / Hamburg
Reisduur: 5 dagen
vanaf:

€ 710